Manon Olsen

Het gezicht achter het merk! Wild, creatief en bovenal een vrije geest die geboren en getogen is in Nederland. De drang om de hele wereld te zien, te verdiepen in andere culturen en dit mee te nemen in haar leven.

Mijn creatieve drang kwam al op jonge leeftijd tot uiting. Als mijn familie over mij als klein meisje praat, is het altijd zoiets als, je was altijd aan het tekenen, schilderen of iets anders creatiefs aan het doen.

Als ik terugdenk aan mijn jeugd, was ik altijd creatief bezig. Zo zullen mijn ouders wellicht nooit het kunstwerk aan de onderzijde van het salontafel blad vergeten. Had ik op een moment dat mijn ouders mij uit het oog verloren hadden dat wat kleur gegeven.

De drang om te ontwerpen is nooit verdwenen.

Waar ik op de basisschool snel afgeleid was, voornamelijk tekenend in mijn schrift. Kwam ik er op de middelbare school achter dat voor sommige vakken mijn kwaliteiten juist nodig waren.

Creativiteit is altijd een onderdeel geweest van hoe ik de verschillende cursussen die ik heb gevolgd doorlopen ben. Echter totaal anders dan de manier waarop ik het nu voor MA-NON gebruik. 

Daarom vind ik het zo onwijs leuk dat ik mijn creativiteit gebruik op de manier waarop ik als kind mijn creativiteit heb ontdekt. Het grote verschil, nu als het gezicht achter het merk op een professionele manier binnen MA-NON.

You can't find what you looking for?

Neeem eens een kijkje in de webshop. De verschillende kaartlijnen zorgen voor de perfecte kaart voor iedere gelegenheid.

Indien je iets speciaals zoekt, een uniek ontwerp voor jouw bedrijf, feestje of winkel. Neem dan eens een op de special requests pagina om te kijken wat ik voor je kan betekenen.