OVER

MA-NON

De snelle wereld waarin we leven heeft het voor ons genormaliseerd om mensen digitaal berichten te sturen, een appje voor een verjaardag, een digitale kaart voor kerst. Maar juist in deze snelle tijden waarbij het soms erg lastig is om de balans te vinden tussen allerlei verschillende prioriteiten zoals, familie, vrienden en werk is het sturen van een kaart juist leuk.

In de webshop vind je vele verschillende kaarten geschikt voor nog meer gelegenheden. Er is altijd wel de perfecte kaart om naar iemand te sturen om zo te laten zien dat je aan hem of haar denkt. Handgeschreven kaarten zijn extra leuk, het maakt de boodschap nog persoonlijker.

 

Daarnaast zijn de vrolijke kaarten en sterke teksten prachtige statements om ergens in huis te plaatsen als echte eyecatchers.  Genoeg reden om een aantal prachtige kaarten te bestellen!

 

Heb je al een kijkje genomen in de webshop? Ben er van overtuigd dat je wat moois zal vinden.

 

Face behind MA-NON
stay wild postcards

made with love

Stay wild, 
MA-NON

Picture N°1 Postcard - Stay Pure line

MIJN FAVORIET

Tijdens de ontwerpfase van de Stay Pure kaartenlijn was deze kaart direct mijn favoriet. Dus toen ik één kaart moest kiezen voor een proefdruk, was de keuze snel gemaakt. Dit zou de eerste kaart zijn die gedrukt zou worden. Op het moment dat de drukkerij de kaarten leverde was ik zo onwijs blij. Het was precies zoals ik dacht dat het zou moeten zijn. De kwaliteit van het papier, het rustige design, de kleuren en nog meer de tekst. Dit is echt mijn FAVORIET.

Face behind MA-NON

Wie is Manon

Het gezicht achter het merk is Manon. Een creatieve vrije geest die enorm positief in het leven staat.

t

Best quality

Shop the best quality postcards

t

Instant payment

Ideal payment

t

environment friendly

Packed and shipped environmentally friendly if possible

t

Shop online

Shop the most rocking cards online

t

Free delivery

Free delivery by a minimum order value of €15,00

t

Easy return

The card is not as u thought? We are sad to here but you can send it back easily